dinsdag 13 oktober 2009

Derde prijs internationale cartoonwedstrijd! Hoe - euh - ra!

Deze week in mijn mailbox: "Thank you for participation of the Exhibition International of Satirical Graphic: " Grippe.", the 3 rd Edition.
At this exhibition has send cartoons 141 cartoonists from 46 country, 352 cartoons. In exhibition was be admitted 42 cartoons make by 42 cartoonists, 13 finalists and in finality is 1 award and 3 mentions
"
Een Roemeense secretaresse die me in verhakkeld Engels bedankt voor mijn deelname aan hun cartoonwedstrijd met als thema 'Mexicaanse griep'.
En nu het mooie nieuws: ik heb de 2de 'mention' gewonnen. De derde prijs met andere woorden. Geselecteerd uit 141 cartoonisten uit 46 verschillende landen. Ik droomde al van een vijfdaagse reis met het gezin naar de Roemeense hoofdstad op kosten van het organiserende cartooncomité om mijn welverdiende lei (meervoud van leu - de munteenheid in Roemenië) te gaan ophalen.
Met beide voetjes op de grond weer: ik krijg een diploma en een medaille (voor moed en zelfopoffering, vermoed ik).
De derde prijs! Het opsturen van de cartoons naar Roemenië kostte me meer! Maar de eer om de derde beste te zijn uit zoveel cartoonisten is ook al iets waard, nietwaar?

Voor wie nieuwsgierig is geworden naar mijn prijspakkende cartoon, hij verscheen eerder in Sp!ts.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage