vrijdag 13 januari 2012

AAaRGh... dit was 2011

Wie zijn toilet wil opfleuren, kan deze poster niet aan zich laten voorbijgaan!
Voor 20 euro zijn je toiletbezoeken nooit meer hetzelfde! (dat er af en toe iemand naast de pot pist van het lachen, moet je er bij nemen)
Bestellen kan door een simpel mailtje te sturen naar info@aaargh.be

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Beste Mario,

ik moet elke dag grinniken (of schaterlachen) om je spitsvondige cartoons in de Spits. Een beter begin van de werkdag bestaat niet.

Zo'n poster voor op het toilet is een aardig idee maar ik ben meer van de boeken... oftewel, komt er weer eens een mooie compilatie van je werk? AAaRGH 1 is en blijft leuk, maar smaakt nog altijd naar meer, veel meer! Of heb ik inmiddels wat gemist?

Hartelijke groet,

Peter

16 januari 2012 om 12:40  
Anonymous AAaRGh.../Mario zei...

Hallo Peter,

Blij dat ik je elke ochtend aan het lachen breng, dat maakt de dag al een stuk leuker!

Wat boeken betreft is het wisselvallig. De verkoop van AAaRGh1 verliep niet denderend (deels door slechte verspreiding, deels doordat cartoonbundels niet zoveel gekocht worden).

Vorig jaar heb ik wel nog een album uitgebracht in eigen beheer: 'Het einde is nabij', een overzicht van de cartoons die in 2010 in Sp!ts verschenen (zwartwit).

Als je me je adres mailt (info@aaargh.be) wil ik je er wel eentje gratis opsturen. Voor een vaste lezer die dan nog de moeite doet om een compliment te sturen, doe ik dat graag.

Geef maar een seintje!
Mario

16 januari 2012 om 13:07  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage