woensdag 6 januari 2010

NV Overwerk in DataNews

NV Overwerk verschijnt wekelijks in DataNews, hét vakblad voor elke zichzelf respecterende computernerd. Als computeranalfabeet een hele uitdaging!
5 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Computeranalfabeet? Wat een mooi woord. Is dat het Vlaamse equivalent voor "digibeet"?

Iets anders, worden deze strips tzt gebundeld? Ik hoop het van harte namelijk.

8 januari 2010 om 07:47  
Anonymous Mario zei...

Hallo,

Ik weet niet eens of computeranalfabeet een bestaand Vlaams woord is. Het was het best bruikbare woord om te omschrijven dat ik eigenlijk niet heel veel weet van computers, behalve dan het noodzakelijke om ermee te werken (schrijven, cartoons inkleuren).

De strips van NV Overwerk worden ooit gebundeld, dat is de bedoeling. Ik heb er nu zowat 100 bruikbare, maar dat vind ik nogal mager om er al een bundel van te maken. Vooral omdat ik de gewoonte heb om daaruit nog eens de beste te selecteren...

In het voorjaar komt wel al een nieuwe cartoonbundel uit. In tegenstelling tot mijn eerste bundel niet in kleur, máár met dubbel zoveel cartoons. 200 in totaal.

Ik hou je via deze blog op de hoogte als hij er is!

Mario

8 januari 2010 om 23:54  
Blogger Geinz zei...

Uw tweede bundel van de cartoons staat al een poosje "te verwachten", waar blijft dat boekje? Zit je eigenlijk nog bij Silvester? mvg

11 januari 2010 om 03:48  
Anonymous Mario zei...

Dat staat inderdaad al een tijdje 'te verwachten'. Ik wil een zo goed mogelijke selectie maken én meer cartoons dan de 80 die in het vorige album stonden. Uitgever Silvester vond dat best zo, maar zelf vond ik het wat magertjes.

Ik bekijk dus zelf nog of ik in zee blijf gaan met Silvester, een andere uitgever of het gewoon in eigen beheer doe.

Ik plan alvast dit voorjaar een nieuwe bundel van om en bij de 160 cartoons. Waarschijnlijk zwartwit, maar kwalitatieve uitgave.

Ik hou je op de hoogte!

11 januari 2010 om 03:54  
Anonymous Anoniem zei...

Zou je ook weer eens alle Spits cartoons ergens neer kunnen zetten? Die van de afgelopen maanden waren allemaal erg leuk en ze zijn echt nergens te vinden.

11 januari 2010 om 06:16  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage