vrijdag 12 oktober 2007

Inspectie

Ik ben op de vingers getikt door de Inspectie der Multimediale Dagboeken wegens schrijnende verwaarlozing van deze blog. Om pijnlijke sancties te vermijden (het IMD is berucht voor zijn uiterst vernederende lijfstraffen) een korte samenvatting waar ik de voorbije weken zoal mee bezig was.

Twee ononderbroken zonnige vakantieweken in het Zuidfranse Port-Sainte-Marie brachten behalve nieuwe vaten energie ook enkele goedgevulde inspiratiebronnen op. De voorbije weken vulde ik afwisselend met elke dag twee cartoons voor de Nederlandse krant Sp!ts, vijf cartoons per week voor TeVe-Blad, een strook van NV Overwerk voor Jobat, een strook van Meneer Vlaminck en Baron Jean-Jacques-François-de-Bourgeoisie-de-tralala (jaja, een nieuwe strookstrip voor het maandblad De Rand), en een heleboel losse cartoons voor commerciële doeleinden zoals nieuwsbrieven, folders en affiches. En alsof dat nog niet genoeg is, probeerde ik toch nog tijd vrij te maken om te werken aan mijn eerste echte, 40-pagina's tellende stripverhaal, vol humor, spanning en tragedie, zoals een goed 40-pagina's tellend verhaal zich laat omschrijven.

En wie denkt dat ik het hierbij laat, heeft nog niet gehoord van mijn grootste daad sinds mijn 30-jarig bestaan: er komt een AAaRGhje bij! Een lief klein schattig wezentje dat langzaam armpjes en beentjes ontwikkelt, met de handjes zwaait, en zelfs al in staat is tot intellectuele gedachten aangezien de dokter de eerste tekenen van intelligentie - lees: hersenen - heeft waargenomen. Al zeker één eigenschap die het van de mama heeft! Een potlood en tekenpapier konden vooralsnog niet worden waargenomen. Misschien volgende maand.

Ik laat het hierbij, want ga weer eens aan de slag. Dat 40-pagina's tellende stripverhaal vol zinloze inhoud ligt op me te wachten!

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wow!
Een kleine AAArgh op komst!!!
Proficiat! Ook aan de op til staande kersverse mama die er binnenkort zit aan te komen in de toch wel nabije toekomstigheid! (of zoiets)
Nogmaals PROFICIAT!!!
Eeckie

16 oktober 2007 om 07:22  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage